| Site Arka Planı | |
|
+4senaleydi_hepsi senos_eren yoshy-demoş gülçin_zeynep 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
gülçin_zeynep Admin
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Location : en gülçinci adminn Kayıt tarihi : 04/09/07
| Konu: Site Arka Planı Çarş. Eyl. 05, 2007 1:17 pm | |
| Arkadaşlar buraya sitemizin arka planında olmasını istediinis resimleri koyabilirsinis veya beenip beenmediinisi | |
|
| |
yoshy-demoş
| Konu: re ngi iğrençççççççççççççççççççççççççç Çarş. Eyl. 05, 2007 3:26 pm | |
| ya siyah rengi ilgisini insanın çekmiyo mesela orange yada pembe gibi bir renkte blog veya profil yapsanız daha güzel olur | |
|
| |
senos_eren Mod
Mesaj Sayısı : 151 Location : ...тєк єяη¢! мσ∂ Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı C.tesi Eyl. 08, 2007 1:25 pm | |
| YOSHY-DEMOŞ A KATILIYORUMMM ORANGE OLMASDA PENBE VEYA LİLA GİBİ RENKLERDE OLSAYDI DAHA NEŞELİ Bİ GÖRÜNÜM VEREBİLİRDİ | |
|
| |
senaleydi_hepsi
| Konu: Geri: Site Arka Planı C.tesi Eyl. 08, 2007 3:43 pm | |
| bence de siyah insanı kapıyo ondan böyle cıvıl cıvıl olsun bence çünkü insanlar siteye girince değişik rekler eğlenceler arıyo ben admin olsaydım bu siteyi çook renklendirirdim birde ben size kodlar veririm siteye kar yağsın hepsi gurubunun resimleri yağsın nebiliyim değişik yazıların kodlarını verir yaparsanız ama ciddiyim ben admin olsaydım rengarek ve çok sevilen site olurdu burası | |
|
| |
gülçin_zeynep Admin
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Location : en gülçinci adminn Kayıt tarihi : 04/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı C.tesi Eyl. 08, 2007 4:10 pm | |
| jnm sen sitelerini kodlarını verde bis yapalım bis bilmios kodlarını | |
|
| |
naz'cemrecx Mod
Mesaj Sayısı : 201 Location : ...!!єη ¢ємяє¢ι мσ∂!!... Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı Ptsi Eyl. 10, 2007 10:04 am | |
| ewt bencede siyah olsun ve şekili olsunn | |
|
| |
gülçin_zeynep Admin
| Konu: Geri: Site Arka Planı Ptsi Eyl. 10, 2007 3:21 pm | |
| ne dion nazlı hiç bişi anlamadım doorusu | |
|
| |
naz'cemrecx Mod
Mesaj Sayısı : 201 Location : ...!!єη ¢ємяє¢ι мσ∂!!... Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı Ptsi Eyl. 10, 2007 3:25 pm | |
| - senaleydi_hepsi demiş ki:
- bence de siyah insanı kapıyo ondan böyle cıvıl cıvıl olsun bence çünkü insanlar siteye girince değişik rekler eğlenceler arıyo ben admin olsaydım bu siteyi çook renklendirirdim birde ben size kodlar veririm siteye kar yağsın hepsi gurubunun resimleri yağsın nebiliyim değişik yazıların kodlarını verir yaparsanız ama ciddiyim ben admin olsaydım rengarek ve çok sevilen site olurdu burası
senaleydi_hepsiye katılıyorum yukarıyı oku ne demek istediğimi anlarsınn cnm | |
|
| |
yoshy_smosh Admin
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 30 Location : En yoshy 'ci ADMİN Kayıt tarihi : 04/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı Çarş. Eyl. 12, 2007 9:49 am | |
| Arkadaşlar bence sizin dediğiniz gibi yapsak her yer pempe oluyo insanı boğar hemde her sirteninrengi aynı gibi bizimki bence değişik oldu ama yinede görüşlerinizi bildirdiğiniz için çok sağolun | |
|
| |
senos_eren Mod
Mesaj Sayısı : 151 Location : ...тєк єяη¢! мσ∂ Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı Çarş. Eyl. 12, 2007 1:57 pm | |
| | |
|
| |
hepsi_öznur Mod
Mesaj Sayısı : 72 Location : EN ERENCİ MOD Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı Paz Eyl. 16, 2007 2:45 pm | |
| ya bnce açık yeşil filan yapalım ya | |
|
| |
hepsi_öznur Mod
Mesaj Sayısı : 72 Location : EN ERENCİ MOD Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Site Arka Planı Paz Eyl. 16, 2007 2:45 pm | |
| bnce açık yeşil filan olsun | |
|
| |
junior_eb_ck
| Konu: Geri: Site Arka Planı Paz Eyl. 23, 2007 12:49 pm | |
| arka plan aslında fıstık yeşili ve ya orange olabilir yada sitede en ç0km grup hepsiden kim sefiliosa onun rengi olabilir mesele en çok sefilio yeşil olsun en çok sefilio mavi olsun en çok sevilio mor olsun en çok sefilio pemmbe olsun ben öle düşşünüorum öznur ve ya bi başka mod ve ya admin anket açsın en çok kim efiliosa onun rengi olsun ama benje yeşil mavi pembe ve ya mor olsun çünkü hepsinin renklerinden biriii:) | |
|
| |
| Site Arka Planı | |
|